05 Kasım 2018

ISR Bilgi Güvenliği 6. Yılında




Siber güvenlik ve bilgi güvenliği alanındaki 20 yıllık bilgi birikimi ve tecrübelerini birleştirerek, tüm kamu ve özel kuruluşların bilgi güvenliği konusundaki ihtiyaçlarında yurt dışı bağlılığını ortadan kaldırmayı hedefleyerek kurduğumuz şirketimiz 6. yılına başarılar ile ulaşmıştır.


Sahip olduğu bilgi birikimi ve yetenekleri sayesinde geleceği önceden inşaa ederek ortaya koyduğumuz çalışmalarla Türkiye’nin 81 iline ve Dünya’nın 3 kıtasına ulaşarak Türk Mühendisliği’nin ve Türk Malı’nın kalitesini gözler önüne sermenin onur ve mutluluğunu yaşamaktayız. 


2013 tarihinden bu yana Tübitak desteğine hak kazanan 2, KOSGEB desteğine hak kazanan 1, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğine konu 5 projesiyle toplam 16 özgün ARGE projesi ve 7 marka oluşumuyla Türkiye’ye bilgi güvenliği alanında yeni bir boyut kazandırmanın, yaptığımız ARGE çalışmalarının  güzel sonuçlarını hem kendimiz hem de ülkemiz için görmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyiz.



Yıllardır ülkemize ait değerleri ve teknolojileri oluşturmak için verdiğimiz savaşta bizlere güvenerek yanımızda olan çalışanlarımıza, emeği geçmiş tüm eski çalışanlarımıza, ailelerimize ve Tübitak Marmara Teknokent çalışanlarına teşekkür ederiz.

Popüler Yayınlar