07 Nisan 2023

ARGE Çalışmalarımız Sonucunda Üretilen En Yeni Çözümümüz

TINA ISOLATOR® - ZTNA Çözümü Nedir?

Ağ yöneticilerinin servis ve/veya sunuculara olan tüm erişim ihtiyaçlarını Zero Trust yaklaşımı ile en güvenli şekilde sağlamak; erişimleri takip ve kontrol etmesini kolaylaştırmak amacıyla ARGE çalışmalarımızın sonucunda TINA ISOLATOR®'ü geliştirdik.


ZTNA (Zero Trust Network Access) çözümü, konumlandırılan ağa olan tüm erişimleri yönetir, ağ alanına kontrollü erişim sağlar.



TINA ISOLATOR®, ağdaki cihazların; sunucu ve/veya servislerin keşif edilmesini kontrol eder ve engeller, böylelikle sadece sistem yöneticisinin belirlediği erişim izin koşulları sağlandığında bu sistemlere erişilebilir ve kullanıcı tarafından görülebilir hale gelir.



TINA ISOLATOR®'ün sağladığı en önemli avantaj, mevcut altyapınıza kendi donanımı ile konumlanması, ayrı bir güvenlik katmanı yaratmasıdır.

Mevcut güvenlik altyapınızla tamamen uyumlu çalışan ve ayrı bir yapıya sahip olan; kullanıcı karşılama ekranlarından, çalıştığı ağ donanımına kadar alanlardan doğabilecek tüm riskleri ayrıştırır, böylelikle ağınızı yöneten Firewall sistemlerinizi, sağlıklı ağ genişliği sunmanızı sağlamaya çalışan DOS saldırı servislerinizi de destekleyen, ayrı ve ek bir güvenlik katmanınız olur.


TINA ISOLATOR®'ün diğer özelliklerini ve saldırılara karşı sağladığı katma değeri sizlere Detaylı saldırı vektörü sunumumuz ile anlatmak isteriz, sunumumuzu dinlemek için bize e-posta adresimiz [email protected] üzerinden veya telefon ile 0216 450 25 94 ulaşabilirsiniz.


YENİ ZTNA ÇÖZÜMÜMÜZ: TINA ISOLATOR®



Dene ve Al Stratejisini Öneriyoruz

Geliştirdiğimiz ürünler kendi ARGE çalışmalarımızın sonucu ve özgün teknolojik çözümler olmasından ötürü, pek çok yeni tanıştığımız müşterimize faydayı yakından gözlemlemeye çağırıyor; deneyimleme ihtiyacını ücretsiz olarak, gerçek sistem özelliklerimiz ile ve gerçek ağ konumları üzerindeki DEMO çalışmalar ile başarıyla gerçekleştiriyoruz.


TINA ISOLATOR hakkında detaylı bilgi, sunum veya demo talepleri için;

Bize bu numaradan ulaşabilirsiniz: 0216 450 25 94 

E-posta ile: [email protected]

Online Tanıtım randevunuzu buradan da başlatabilirsiniz.

Popüler Yayınlar